Ripset

XTREME LASHES- RIPSIENPIDENNYS / TUUHENNUS

Xtreme Lashes on maailman johtava ripsienpidennysmerkki, ensiluokkaista laatua ja turvallisuutta arvostavan asiakkaan valinta.

Haluatko pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia – joka päivä, aamusta iltaan?

Luonnolliset tai näyttävät, permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat, ohuet, keskipaksut tai paksut, kristalleilla tai ilman – luomme jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen ilmeen, jonka hän haluaa.

Sky- kosmetologi Lea Mentu on suorittanut Xtreme Lashesin sertifikaatit ja on maahantuojan laatuvaatimukset täyttävä virallinen ripsimuotoilija

> xtremelashes.fi

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

Ripset + kulmat + muotoilu 35 € (kasvohoidon yhteydessä 18 €)
Ripsien värjäys 20 €
Kulmien muotoilu 14 €
Kulmien värjäys ja muotoilu 20 €

YUMILASHES - RIPSIENKESTOTAIVUTUS

YUMILashes on täysin uudenlainen ripsienkestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. YUMILashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ainutlaatuisella kestotaivutuksella sekä kestovärillä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMILashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymia saaden ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Vaikutus kestää 8-12 viikkoa, koko ripsien oman kasvusyklin.

YUMILashes - ripsienkestotaivutus (sis. ripsien kestovärjäyksen) 86€
+ kulmien värjäys ja muotoilu 15€

www.yumilashes.fi