Kasvot

TUOTESARJAT


Kasvohoidoissamme käytämme iS- CLINIKAL sekä MEDIK-8 ihonhoito sarjoja.
Sarjoissa on ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja.

iS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tämän korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat mm. puhtaat farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusmenetelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja kotihoitotuotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaiseksi todellisia tuloksia nopesti.


Medik-8 pohjautuu tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten retinoliin, C-vitamiiniin, AHA - ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
Annamme mielellämme ohjeita päivittäiseen ihonhoitoon ja suosittelemme oikeat kotihoitotuotteet.
 

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS

Tehokkaasti puhdistava ja ihoa kirkastava hoito, jota suositellaan epäpuhtaalle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja höyrytyksen/ lämpönaamion sekä mekaanisen puhdistuksen, jonka jälkeen kasvoille levitetään rauhoittava Hydra B5 seerumi ja naamio.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänellä tehtävä hellävarainen, kevyt ja kivuton ihonpuhdistus. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kevyen rakeellisen tai rakeettoman kuorinnan ihotyypistä riippuen, laitekäsittelyn ja naamion. Hoito puhdistaa ja kirkastaa ihoa.

TUHKIMOHOITO- superfacial kuorinta

Hoito pitää sisällään hellävaraisen ihoa kirkastavan entsymaattisen kuorinnan sekä C- vitamiininaamion, jotka tasoittavat ja kirkastavat silminnähtävästi ihon väriä. Superfacial- entsyymikuorinta sisältää kahdeksan aktiivista vaikuttavaa ainetta, jotka ovat valittu sekä tehokkuutensa ja hellävaraisuuden vuoksi.
Tätä hoitoa suositellaan, jos sinulla on:
- samea ihon väri
- epätasainen ihonpinta
- pinnallisia epäpuhtauksia

- haluat luonnollisen vaihtoehdon kemialliselle kuorinnalle
- et halua näkyvää kuoriutumista tai palautumisaikaa
Hoito voidaan tehdä tarpeenmukaan jopa viikottain.


KEMIALLISET KUORINNAT

Kemiallisilla kuorinnoilla saadaan nopeita ja tehokkaita tuloksia. Kuorinnat uudistavat ihoa, jolloin kuolleet ihosolut poistuvat, epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ihohuokoset pienentyvät. Hoidetusta ihosta tulee sileämpi, kuulaampi, kosteutetumpi ja nuorekkaampi. Myös käytössä olevien hoitotuotteiden imeytyvyys paranee.
Haluttujen tulosten saavuttamiseksi kemiallisia kuorintoja suositellaan 4-6 kerran hoitosarjoja n. 14 vrk välein.Mutta jo yhdenkin hoitokerran jälkeen nähdään ihon kirkastumista ja kuulautta.
Kuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille.
Hoito ei sovi raskaana oleville ja imettäville, rikkinäiselle iholle, Roaccutan-kuurin aikana eikä jos huuliherpes on aktiivinen. Kuorinnan jälkeen saattaa esiintyä punotusta, lievää turvotusta ja kiristyksen tunnetta iholla. Iho tulee suojata auringolta fysikaalisella korkeasuojakertoimisella tuotteella. Saunaa ja hikoilua vältettävä 1 vrk:n ajan.

IS CLINICAL FIRE & ICE KASVOHOITO

Ihoa tehokkaasti silottava ja kosteuttava anti-aging- hoito, joka sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille. Hoidon jälkeen iho väillömästi edustuskunnossa ja nuorekkaampi. Hoito on puolen tunnin todellinen "catwalk -hoito". Hoito soveltuu raskaana olevalle ja imettävälle.

TÄYDELLINEN KASVOHOITO

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, mekaanisen tai ultraäänipuhdistuksen tai kevyen kemiallisen kuorinnan, tehoseerumit ihotyypin mukaan, rentouttavan hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

DERMAPEN- MIKRONEULAUS

Dermapen- mikroneulaus on hoito, jossa ihoa käsitellään 12- neulaisella mikroneulauspäällä, joka lävistää ihon kohtisuoraan värähdellen 1300 kertaa sekunnissa. Dermapen- mikroneulauspäät ovat kertakäyttöisiä, jolloin minimoidaan tulehduksen riski.
Mikroneulauksella ihoon syntyy pieniä reikiä, jotka käynnistävät ihossa korjausprosessin. Tämän reaktion seurauksena ihon oma kollageenin muodostus aktivoituu ja ihon uudistuminen nopeutuu.
Mikroneulaus kiinteyttää ja elvyttää ihoa ja se on tehokas hoito ihon erilaisiin ikämuutoksiin, kuten:
- veltostuminen ja ryppyisyys
- pintajuonteet herkillä alueilla, kuten ylähuuli ja silmänympärysiho
Voidaan hoitaa tehokkaasti myös:
- Arvet, aknearvet, raskausarvet
- pienentää ihohuokosia
- kirkastaa ihoa, hyperpigmentaatio
Yleensä hoitotuloksia on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoiset ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4-6 hoitokerran jälkeen. Ihon kunto paranee jopa 6-10kk hoitojen jälkeen, kun kollageenin muodostus on saatu aktivoitumaan ja kotihoitoa jatketaan laadukkailla kotihoitotuotteilla.
Dermapen- mikroneulaus laitteella tehtävä hoito on hellävaraisempi ja aiheuttaa ihoon vähemmän traumaa kuin perinteinen mikroneulausrulla. Säädettävän hoitopään ansiosta hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti hoitoalueen/ tarpeen mukaan.
Hoidon jälkeen iho saattaa punottaa ja hilseillä kevyesti 1-2 vuorokautta hoidon jälkeen. Aurinkoa tulee välttää vähintään 2viikkoa hoidon jälkeen. Ja iho tulee suojata fysikaalisella aurinkosuojavoiteella. Saat kirjalliset kotihoito ohjeet hoitoon tullessasi.

CARBOKSI- TERAPIA

Vallankumouksellinen hoito rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Tehohoidon tulokset nähtävillä jo yhden hoitokerran jälkeen.
Carboksi hoidossa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin. Se kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä.
Nämä reaktiot poistavat aknea ja tulehduksia sekä parantaa ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy- tasapainoa.
Toimiva verenkierto kaikissa hius-suonissa on ratkaiseva tekijä. Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin, tulehdukset paranevat, joten mm. akne ja rocasea rauhottuvat ja paranemisprosessi alkaa välittömästi.
Hoito on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa. Iho voi tilapäisesti punottaa, mikä kestää noin puolisen tuntia.
Ihon mikroneulaus tai ihon kemiallinen kuorinta tehostaa hiilidioksidin imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin, joten se on suositeltavaa tehdä ennen carboksia.

RENTOUTTAVA MEDISPA-KASVOHOITO

Hemmottelevat Medispa hoidot soveltuvat: anti-age hoidoksi, kuivan- ja kosteuskoyhän ihon hoitoon, punoittavalle couperosa- ja rosacea iholle, hyperpigmentaatioiden vaalentamiseen sekä epäpuhtaan ihon hoitoon. Hoidossa valitaan ihollesi parhaiten sopivat tehoaineet. Hoito sisältää rentouttavan kasvojen ja decolteen hieronnan.